Möten och våra mötesplatser

Våra konferensgäster får den fulla uppmärksamhet då man kan få ensamrätt på hela hotellet. Två av våra mötesrum är moderna med  wifi, projektor, blädderblock, pennor, papper, frukt, godis och dryck. 

För att få en riktig "Cocoon-upplevelse" rekomenderar vi att använda en av våra Cocooner som har braskamin och levande ljus. Ingen el. För den bästa upplevelsen  kan man gärna lämna mobiltelefonen i rummet.

Maten

Varje morgon doftar det hembakat till frukosten! Vi serverar gärna ekologisk och närodlad mat. I skåne har vi fantastisk kvalité på råvarorna och vi väljer gärna från det lokala skafferi! Vi har egna får och lamm, som vi ibland har på menyn i vår restaurang. Vi vet vad våra rätter innehåller, och vi kan med stolthet servera vällagad med med de bästa råvaror.

Kronan på verket är att vi har kocken Eve Maltais i köket! Jätteroligt att en av Östelens bästa kockar  ansvarar i köket, och smakupplevelsen av hennes mat är en njutning.

Cocoon Comfort

Cocoon comfort 8-12 pers Stora rum med eget badrum

Cocoon White

Cocoon White 15-50 pers Naturen ute möter naturen inne

En helt naturlig mötesplats. Det är i mötet med omgivningen - det rumsliga och med andra männsiskor som utveckling sker. Cocooner eller kokonger är rum nära naturen som skapar naturligt stimuler tankarna.

Cocoon, vad är det?

Våra mötesrum kallar vi kokonger, en skön bubbla där kreativiteten kan flöda! Vill man sitta avkopplande är den gröna kokongen perfekt. 10 personer

En god vän var på besök och titta på vår nya gård och uttryckte sig såhär:

"Här är det så skönt så man skulle vilje puppa in sig i en kokong!" Kokong blev översatt till det engelska ordet Cocoon och på den vägen är det!

Vårt mål är just att våra gäster skall känna sig som i en härlig, ombonande kokong och förhoppningsvis lämna Cocoon som en fjäril. Med nya vingar och nya kreativa tankar.

Cocoon Green

Cocoon Green 8-10 pers Rum för goda samtal

Cocoon Grey

Cocoon grey 8-12 pers Magiska vyer året om

Priser

Dagkonferens:

5-10 personer kr. 7000.- inklusiv mötesrum

11-25 personer kr. 595.- + mötesrum kr 3000.-

Konferens 1 dygn kr 2150.-

Ankomst till förmiddagskaffe, avresa efter frukost, enkelrum

Del i dubbelrum kr 1650.-

Konferens lunch – lunch kr 2350.-

Del i dubbelrum kr 1850.-

Konferens 1½ dygn kr 2450.-

Ankomst till förmiddagskaffe, avresa efter eftermiddagskaffe dag 2, enkelrum

Del i dubbelrum kr 1950.-

Mötesrum(små grupper) kr 1.500.- per dag

Mötesrum (större grupper) kr 2.500.- per dag

Konferens med övernattning tillgång till vår fantastiska Cocoon, ett fika/mötesrum, som ger extra inspiration.