Restaurang

Boka bord på enkelt här!

Öppettider från tisdag-lördag från kl. 17.30 i perioden 26 juni till 11 augusti

Vår mysiga restaurang serverar en fantastisk välsmakande mat lagat med kärlek och av goda svenska råvaror.

I en underbar miljö med gamla stenväggar och kreativ återanvändning av möbler och material, serveras en underbar middag.

Kocken Eve Maltais tar fram meny efter säsong och använder gärna lokala Skånska råvaror. Vi tycker det är viktigt att kocken får använda sin kreativitet i köket för att göra en måltidsupplevelse för dig och dina kära. Vi gör allt för att ni skall få en fantastisk, oföglömlig och mysig kväll hos Cocoon!

Grupper, sällskap, konferenser är självklart välkomna att höra av sig om speciella arrangemang.

Priser

Kvällens middag kr. 475.-  Vinpaket kr 350.-

Sällskap

Många har upptäckt hur fantastiskt det fungerar att har sällskap hos oss! Otroliga recentioner och nöjda kunder som lovordar maten, personalen och faciliteterna! Vi har olika lokaler där vi kan hantera olika storlekar på ett sällskap. Firande av någon i familjen 50-60-70-80 års dagar med hela famlijen som bor, äter och njuter av vårt underbara läge och unika rum har blivit en sucess!

Kontakta oss för offert - Hyr hela stället!

Vi känner oss lyckligt lottad som har fått tag i en av de duktigaste kockar från Österlen Eve Maltais! Det är riktigt roligt att jobba tillsammans med denna fantastiska smakkostnär och kock.

I köket lagas all mat från grunden, från råvara till de mest utsökta maträtter. Vi använder lokala råvaror från det skånska skafferi i den mån vi kan. Närodlat och gärna ekologiskt efter säsong.

Utöver restaurangens öpptid kan du gärna ringa för offert på sällskap eller catering.

Kökschef Eve Maltais